Bor: segítség (fórum)

Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1750 fő
  • Képek - 644 db
  • Videók - 125 db
  • Blogbejegyzések - 336 db
  • Fórumtémák - 30 db
  • Linkek - 686 db

Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1750 fő
  • Képek - 644 db
  • Videók - 125 db
  • Blogbejegyzések - 336 db
  • Fórumtémák - 30 db
  • Linkek - 686 db

Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1750 fő
  • Képek - 644 db
  • Videók - 125 db
  • Blogbejegyzések - 336 db
  • Fórumtémák - 30 db
  • Linkek - 686 db

Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1750 fő
  • Képek - 644 db
  • Videók - 125 db
  • Blogbejegyzések - 336 db
  • Fórumtémák - 30 db
  • Linkek - 686 db

Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

segítség

Ezt a témát magasy zsolt indította 14 éve

újdonsült "borász" vagyok. gyanús volt, hogy a fehér szőlőből készült must lassan forr. Most úgy érzem, mintha kicsit rossz íze, illetve szaga lenne az új bornak. Tudok még valamit tenni?
Köszi.

Hozzászólások eddig: 5

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

magasy zsolt üzente 14 éve

köszönöm a segítséget mindkettőtöknek.
Megpróbálom átfejteni, de már azóta is sokat javult mindenféle beavatkozás nélkül is.
Kicsit kétségbe estem mivel azt hittem ez a záptojásszag, illetve "fura" íz megmarad.
Még egyszer köszönöm a segítséget.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ha nem tettél bele fajélesztőt, az természetes dolog, hogy lassan forr a bor, ez függ a hőmérséklettől is.
Az egérízt úgytudom többnyire az élesztők bomlása okozza, kiforrás után is ott lesz még az íze, de egy átfejtéssel, és közepes kénezés (20g/h) szerintem helyrehozza a dolgokat.
Hobbyborász
http://kajzi81.blogspot.com/

Válasz

Pál János üzente 14 éve

Nem nagy baj ha lassan érik,ha rossz szaga van szellőztesd le.

Válasz

magasy zsolt üzente 14 éve

Köszi, hogy próbálsz segíteni.
Én egy kicsit úgy érzem, mintha kezdene "egérízű" lenni. Mintha az erjedés nem jó irányba menne.
Köszi még egyszer.
heló,

Válasz

Kovács Bálint üzente 14 éve

Kevés info ez, hogy "kicsit rossz az íze", így nehéz bármit is mondani.
Lehet, hogy még bor is lesz belőle, csak ki kell várni a folyamatot.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu