Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát magasy zsolt indította 14 éve
újdonsült "borász" vagyok. gyanús volt, hogy a fehér szőlőből készült must lassan forr. Most úgy érzem, mintha kicsit rossz íze, illetve szaga lenne az új bornak. Tudok még valamit tenni?
Köszi.
Hozzászólások eddig: 5
magasy zsolt üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Ha nem tettél bele fajélesztőt, az természetes dolog, hogy lassan forr a bor, ez függ a hőmérséklettől is.
Az egérízt úgytudom többnyire az élesztők bomlása okozza, kiforrás után is ott lesz még az íze, de egy átfejtéssel, és közepes kénezés (20g/h) szerintem helyrehozza a dolgokat.
Hobbyborász
http://kajzi81.blogspot.com/
magasy zsolt üzente 14 éve
Köszi, hogy próbálsz segíteni.
Én egy kicsit úgy érzem, mintha kezdene "egérízű" lenni. Mintha az erjedés nem jó irányba menne.
Köszi még egyszer.
heló,
Kovács Bálint üzente 14 éve
Kevés info ez, hogy "kicsit rossz az íze", így nehéz bármit is mondani.
Lehet, hogy még bor is lesz belőle, csak ki kell várni a folyamatot.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás