Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az itt megadottakat később nem tudod módosítani.
Borszakértő válaszol [szavazás] | 99 | 1 éve [Törölt felhasználó] |
Üdvözlöm! Kezdő szőlő, bortermelő vagyok, persze csak magáncélra. Megszeretném kérdezni, hogy a leszürt, kezelt bor, miért opálosodik be, ha hidegebb helyen van? (+10C alatt). Válaszát előreis kös
Francia pezsgő ( 1945 ) | 1 | 9 éve Ratkai Rita |
Milyen bort fogyaszt a legyakrabban? [szavazás] | 43 | 10 éve Joós Elek |
Üdvözletem! Most keveredtem ide, és hozzászólnék a hozzászóláshoz. 3 év hosszú idő, azóta valószínűleg rájött, hogy tévedett. A szőlő mustfoka már meghatározza a leendő bor sorsát: száraz lesz-e belől
meggybor készitése | 20 | 10 éve Odo Misauq |
A ”Tiszta meggylevet„ pontosan lemérjük, literenként 8 dl vizet és 36 dkg cukrot számolunk. Vagyis a meggyléhez mérjük és nem a "vízzel higított" mennyiséghez.
szőlészeti trükkök | 8 | 10 éve Berényi Katona Béla |
Segitség | 6 | 11 éve [Törölt felhasználó] |
Sziasztok! Új vagyok, így picit nehézkes a kezdés, no de vágjunk bele! Van pár szőlőtőkém, 42 évesek egész pontosan. Eddig hanyagoltam, de most úgy éreztem, bort kell készítenem az érett szőlőből. Mé
Borpincék illata | 7 | 12 éve Berényi Katona Béla |
Bor mint befektetés? | 2 | 12 éve jozsa adrienn |
Kedves fórumozók! Szakdolgozatomat a bortermelés témakörében írom. Kérek mindenkit, akinek volt már élménye minőségellenőrről, vagy ellenőrzésről kérem mondja el nekem a tapasztalatait, mert a dolgoza
Milyen borból szereted a fröccsöt legjobban? [szavazás] | 14 | 12 éve Törek Anna |
Ha már a fentiek közül választani kellene, azt hiszem én is a Rizlinget választanám... de igazából már nagyon rég nem ittam fröccsöt, inkább ízlelgetem anélkül a borokat, inkább iszom keveset, de azt
Melyik bort részesíted előnyben? [szavazás] | 42 | 12 éve Törek Anna |
Ez az állítás szerintem sem állja meg a helyét! Igenis elismertek a hazai pincészetek... kóstoltam sokfélét mostanában, és alig várom, hogy ősszel eljöjjön a szüret, véleményt mondjanak a gazdák, mi v
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu