Bor: fórum

Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1750 fő
  • Képek - 644 db
  • Videók - 125 db
  • Blogbejegyzések - 336 db
  • Fórumtémák - 30 db
  • Linkek - 686 db

Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1750 fő
  • Képek - 644 db
  • Videók - 125 db
  • Blogbejegyzések - 336 db
  • Fórumtémák - 30 db
  • Linkek - 686 db

Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1750 fő
  • Képek - 644 db
  • Videók - 125 db
  • Blogbejegyzések - 336 db
  • Fórumtémák - 30 db
  • Linkek - 686 db

Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1750 fő
  • Képek - 644 db
  • Videók - 125 db
  • Blogbejegyzések - 336 db
  • Fórumtémák - 30 db
  • Linkek - 686 db

Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Új téma indítása

Az itt megadottakat később nem tudod módosítani.

A téma címe legalább két, legfeljebb száz karakter hosszú lehet. Kitöltése kötelező.

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Kitöltése kötelező

A válasz legalább két, legfeljebb száz karakter hosszú lehet. Legalább két válasz kitöltése kötelező.

A válasz legalább két, legfeljebb száz karakter hosszú lehet. Legalább két válasz kitöltése kötelező.

Létrehozás után, az itt megadott szavazást változtatni már nem tudod.

Fórum

téma válaszok száma utolsó hozzászólás
Borszakértő válaszol [szavazás] 99 4 hónapja [Törölt felhasználó]  

Üdvözlöm! Kezdő szőlő, bortermelő vagyok, persze csak magáncélra. Megszeretném kérdezni, hogy a leszürt, kezelt bor, miért opálosodik be, ha hidegebb helyen van? (+10C alatt). Válaszát előreis kös

Mellekeltem nehany fotot is ....

108899_3374f914f93a_s

Fénykép1366.jpg

108900_b269ce734a08_s

Fénykép1367.jpg

108901_16a3cf17d131_s

Fénykép1369.jpg

Üdvözletem! Most keveredtem ide, és hozzászólnék a hozzászóláshoz. 3 év hosszú idő, azóta valószínűleg rájött, hogy tévedett. A szőlő mustfoka már meghatározza a leendő bor sorsát: száraz lesz-e belől

A ”Tiszta meggylevet„ pontosan lemérjük, literenként 8 dl vizet és 36 dkg cukrot számolunk. Vagyis a meggyléhez mérjük és nem a "vízzel higított" mennyiséghez.

A tőke tövéből kinyúló hosszú hajtásokat elkapja a rotátor, és-többnyire-lecsócsálja az egész tőkét.Mióta ezt a terelő-pálcát a "sárvédő"-re szereltem a szerkentyű simán átbújik a megemelt hajtások al

94385_aae7e69206dc_s

DSCN3254.JPG

Segitség 6 10 éve [Törölt felhasználó]  

Sziasztok! Új vagyok, így picit nehézkes a kezdés, no de vágjunk bele! Van pár szőlőtőkém, 42 évesek egész pontosan. Eddig hanyagoltam, de most úgy éreztem, bort kell készítenem az érett szőlőből. Mé

A jó borpince nem dohos,hanem borpince (nem szaga!) illata van.Ennek érdekében 8 légköbméterre számitva egy kénrudat kell elégetni havonta.Nem elegáns,ha nyüzsögnek a pincebogarak,pókok,és egerek.A ne

69585_716a8052d6b9_s

100_3649.JPG

Kedves fórumozók! Szakdolgozatomat a bortermelés témakörében írom. Kérek mindenkit, akinek volt már élménye minőségellenőrről, vagy ellenőrzésről kérem mondja el nekem a tapasztalatait, mert a dolgoza

Ha már a fentiek közül választani kellene, azt hiszem én is a Rizlinget választanám... de igazából már nagyon rég nem ittam fröccsöt, inkább ízlelgetem anélkül a borokat, inkább iszom keveset, de azt

Ez az állítás szerintem sem állja meg a helyét! Igenis elismertek a hazai pincészetek... kóstoltam sokfélét mostanában, és alig várom, hogy ősszel eljöjjön a szüret, véleményt mondjanak a gazdák, mi v

Ugrás a(z) oldalra

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu