Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Manapság egyre többet hallhatunk a globális felmelegedésről, melynek veszélyeire a környezetvédők folyamatosan felhívják az emberek figyelmét. Na és arra is, hogy még talán nincs késő, tehetnénk valamit ellene! Na de ez egy másik téma...
Spanyolországot is fenyegeti az éghajlat változás. Náluk talán súlyosabb is a helyzet, hiszen már így is Európa legszárazabb országa. A borászok pedig joggal aggódnak. A világhírű spanyol bor veszélyben lehet, hiszen jó a szőlőnek a nap, de a túl nagy hőség ártalmas a megfelelő érésre.
Máris gondolkodóba estek a spanyol borászok. Két választásuk van: vagy korábban szüretelnek, amitől megfelelő alkoholtartalmú bort kapnak, de a bor még mindig "zöld" lesz, vagy később szüretelnek, de akkor a jobb minőségű szőlő magasabb alkoholtartalomhoz vezethet.
Sorbavéve a lehetőségeket könnyen lehet, hogy a legjobb megoldást az jelentené, ha a borászok feljebb költöznének.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Spanyol bajnokság