Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
I. Borismereti alapok és Magyarország borászata (alapfokú szint)
Az ismeretszerző borkóstolás elmélete és technikája
A szőlőtermesztés környezeti alapjai
Szőlőtermesztés, borkészítés
Borstílusok Gasztronómia – ízlaboratórium
Magyarország borvidékei
A kárpát-medence szőlőfajtái
Sikeresen vizsgázó hallgatók borajánló oklevelet vehetnek át.
Időpontok:
2010. szeptember 15-18.
2010. szeptember 29-30., október 1-2.
2010. október 20-23.
2010. december 8-11.
Részvételi díj: 69.000,- ft+Áfa (86.250,- Ft)
II. Nemzetközi borismeret (közép és felsőfokú szint)
Borkóstolás
Szőlőtermesztés borkészítés, borkémia, borhibák
Borjog, Borkereskedelem és marketing
Felszolgálási ismeretek, Gasztronómia
A borok árát, minőségét és jellegét befolyásoló tényezők
Burgundia – Chardonnay és Pinot Noir
Alsace, Loire, Rhone-völgy – SB, Syrah, Grenache
Bordeaux – Cabernet Sauvignon, Franc, Merlot
Németország-Ausztria – Rizling
Újvilág borászata (Észak és Dél-Amerika, Ausztrália, Újzéland, D-Afrika)
Olaszország, Spanyolország és Portugália borászata
DK-Európa borászata
Pezsgők és habzóborok, Champagne
Természetes édes borok, Tokaj
Erősített borok világa
Párlat és likőr ismeretek
Sikeresen vizsgázó hallgatók borbecsüs oklevelet vehetnek át.
Időpont:
2010 október 7.9., 14-16., 28-30.
2010. november 11-13., 18-20. 25-27.
Részvételi díj: 180.000,- Ft +Áfa (225.000,-)
Borkollégium… az ínyencek szabadegyeteme
Akó Gasztronómiai Tanácsadó és Kiadó Kft.
1026 Budapest, Pasaréti út 14., 1052 Budapest, Vármegye utca 11.
tel: +3630 2315744, 1 2022 886, 1 785 5506 www.ako.hu wset@ako.hu
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!