Bor: Chile íz közelből...

Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1750 fő
  • Képek - 644 db
  • Videók - 125 db
  • Blogbejegyzések - 336 db
  • Fórumtémák - 30 db
  • Linkek - 686 db

Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1750 fő
  • Képek - 644 db
  • Videók - 125 db
  • Blogbejegyzések - 336 db
  • Fórumtémák - 30 db
  • Linkek - 686 db

Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1750 fő
  • Képek - 644 db
  • Videók - 125 db
  • Blogbejegyzések - 336 db
  • Fórumtémák - 30 db
  • Linkek - 686 db

Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1750 fő
  • Képek - 644 db
  • Videók - 125 db
  • Blogbejegyzések - 336 db
  • Fórumtémák - 30 db
  • Linkek - 686 db

Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

 

network.hu

 

 

A Mezcal étteremben kerül megrendezésre az idei év első chilei borvacsorája, ahol Magyarországon eddig ismeretlen chilei borok fognak bemutatásra kerülni. A vacsorán 5 borkülönlegességet mutatunk be, amihez egy 4 fogásos, autentikus chilei menüsor párosul. A menüben helyet kapnak a tipikus chilei fogások mellett a modern, chilei konyha ízei is.

Az este borai:

Villard Estaté Reserve Sauvignon Blanc 2009
Nagyon összetett bor, telt aromákkal: citrus, sárgabarack, őszibarack, trópusi gyümölcsök, nagyon kellemes zamatot és hosszantartó ízvilágot ad.

Rosario Estaté Cabernet Sauvignon/Syrah Rosé 2010
Erős Cabarnet Sauvignon, társítva eredmény egy friss, gyümölcsös bor, virágos zamattal, akár egy képeskönyv.

Viña Tarapaca Tarapaca+ Plus 2008

Egy csodálatosan zamatos gyümölcsös Cuvée, Cabernet Franc és Syrah, kellemesen fűszeres ízvilággal. Ennél a bornál egyszerűen minden tökéletes.

Laura Hartwig Carménére Reservado 2007
Erős, piros, tégla színü bor lilás reflexekkel: gazdag gyümölcsökkel és kiválogatott növényi jegyekkel, nagyon kellemes fűszeres.

Viña Tarapaca Late Harvest Terroir 2009

Aranysárgás bor: érett körte, őszibarack, szárított sárgabarack, méz és mandula jeggyel, egy kis citrussal kombináta, így teljes összhangban van az édes a savanyúval.

 

 

A vacsora végét egy italkülönlegesség zárja, Chile nemzeti itala, a Pisco. Chile és Peru osztozik a “pisco hazája” címen, mely név egy igen jellegzetes, hazánkban szinte ismeretlen borpárlatot takar. A nyugatabbra eső országok bárkultúrájában sikeresen útat tört magának ez az italféleség, amely a klasszikusnak számító Pisco Sour receptjéhez nélkülözhetetlen. Az alapszőlő Moscatel és Pedro Jiménez. Igen illatos, édes jellege izgalmasan bontakozik ki, amelyet a XVI. századig nyúló helyi párlatkészítő hagyományokra építve készítenek.



Helyszín: 1094 Budapest, Tompa utca 14. (Mester utcával párhuzamos első utca)

Időpont: 2011. Január 28. Péntek este 20.00 órakor

A vacsora ára: 8900Ft

Jelentkezni személyesen az étteremben! Jegyek korlátozott számban kaphatóak!

tel: 06-1-780-9377 mobil: 06-20-428-2872, 06-70-678-4393

Címkék: az idei év első chilei borvacsorája

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

+36-70-678-4393

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu