Bor: Februári borvacsorák

Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1750 fő
  • Képek - 644 db
  • Videók - 125 db
  • Blogbejegyzések - 336 db
  • Fórumtémák - 30 db
  • Linkek - 686 db

Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1750 fő
  • Képek - 644 db
  • Videók - 125 db
  • Blogbejegyzések - 336 db
  • Fórumtémák - 30 db
  • Linkek - 686 db

Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1750 fő
  • Képek - 644 db
  • Videók - 125 db
  • Blogbejegyzések - 336 db
  • Fórumtémák - 30 db
  • Linkek - 686 db

Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1750 fő
  • Képek - 644 db
  • Videók - 125 db
  • Blogbejegyzések - 336 db
  • Fórumtémák - 30 db
  • Linkek - 686 db

Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

TAKLER BORVACSORA A ROSENSTEIN ÉTTEREMBEN    

 

2009 február 16. hétfő, 19.00 óra

 

Baráti hangulatú vacsoránkon a szekszárdi  Takler pince nagyszerű borai mutatkoznak be a Rosenstein vendéglő által a borokhoz megálmodott különleges fogások kíséretében.


Az esemény különlegessége, hogy a borvacsorán részt vevő kedves vendégeink még márciusi piacra kerülésük előtt először itt kóstolhatják meg a Takler Regnum 2006 és a Takler Proprietor’s Reserve Cabernet Franc 2006 borokat, amiket a vacsora után a helyszínen előjegyezhetnek.

A borokat a Takler család személyesen mutatja be a fogások közt beszélve a borok készítésének rejtelmeiről és fortélyairól.

Köszöntő ital:


Chardonnay-Sauvignon Blanc Cuvée 2007   

A menü:

Szekszárdi Rosé Cuvée 2008
Tengeri halnyárs rosé mártással

Kadarka 2007
Konfitált császárhús kadarkás rizottóval

Noir Gold ( Kékfrankos Reserve) 2006
Bárányragu póréhagymás burgonyagombóccal

Cabernet Franc Proprietor's Reserve 2006
Rostonsült vadnyúl gerinc erdei gyümölcs mártással és burgonyafánkkal

 

Regnum Cuvée 2006
Étcsokoládé varázs

 

A vacsora időpontja: 2009 február 16. hétfő, 19.00 óra


A vacsora helyszíne:  Rosenstein Vendéglő-1087 Budapest,  Mosonyi u. 3.

Részvételi díj: 9000 Ft

A vacsorára asztalfoglalás az étterem telefonszámán: 3333 492 vagy a rosenstein@t-online.hu e-mail címen.
A Monarchiánál Rein Krisztiánnál: 06 70 452 2605 telefonszámon vagy a rein.krisztian@monarchiaborok.hu
e-mail címen.

Sok szeretettel várjuk Önöket!

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

BODRI BORVACSORA A CASCADE-BAN    

2009 február 25.-én szerdán a a Cascade étteremben a szekszárdi Bodri pince borait élvezhetik Anderlik Zsolt chef ínyenc fogásainak kíséretében. A borokat a tulajdonos és borász Bodri István mutatja be személyesen.

 

Olaszrizling Selection 2007
    Fácánmell pástétom diós rózsaborsban forgatva fehérszőlő chutney-val

Portugieser Rosé "Orsi" 2008
    Borban pácolt borjúfilé carpaccio fenyőmag-ruccola pestóval

Kadarka 2007
    Fahéjrúdon sült libamáj szelet mézeskalács krutonon zöldalma vinaigrette-vel
   
Bikavér 2007
    Tejfeles harcsapaprikás szalonnás daragaluskával

Kékfrankos Selection 2004
    Vadkacsamell spenót-endívia ragun balzsamos csecsuáni bors mártással apró mandulás gnocchi-val

 

Optimus 2006
    Csokoládé mousse parfait vérnarancs lekvárral

 

A borvacsora ára 8900.- Ft, amely magában foglalja az ételeket és a borokat, ezen kívül ásványvizet és kávét is

.

Asztalfoglalás: 392 0007 vagy a rendezveny@cascade.hu e-mail címen.

Ismerkedjen meg Szekszárd feltörekvő csillagának boraival és a Cascade gourmet konyhájának sokszínüségével!

 

Sok szeretettel várjuk Önöket!

Címkék: bodri borvacsora takler

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu