Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Idén igen kemény telet tudhatunk magunkénak. Mindenki várja, hogy beüljön a jó meleg szobába és forró italt kortyolgathasson. A forralt bor jóleső illatát ilyenkor mindenki kiszimatolja és vagy iszik egyet a hangulatos utcai árusoknál, vagy elkészíti otthon a magáét.
A finom forralt bor minden országban kedvelt ital, már ahol ismerik az igazi telet. Magyarországon a szegfűszeg, fahéjrúd és narancs a legismertebb alkotóelem, de persze a különböző kultúrák különböző ízesítéseket mutatnak meg. Van, ahol csillagánizst, gyömbért, szerecsendiót, mézet vagy akár rumot is felhasználnak a forró ital elkészítéséhez. Egy azonban lényeges mindnél: sose forraljuk fel a bort!
Ha ki akarsz próbálni egy igazán finom receptet, klikkelj ide!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Hidegben: forralt bor
Tuti gyümölcsös - forralt bor aszalt gyümölcsökkel
Forralt borhoz variációk
Budafoki Bornegyed