Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Brazíliáról sok minden juthat az eszünkbe,
de a híres brazil bor biztosan nem lesz közte. Pedig kb. 3,2 millió hektolitert
termelnek évente, vagyis nem sokkal vannak mögöttünk. De mivel sokkal nagyobb
országról van szó, a hazai piac szinte teljesen felszippantja a hazai
termelést. Bort elsősorban az ország (magukhoz képest) hűvösebb, déli
csücskében termelnek. A tél jellemzően itt is enyhe, a nyár meglehetősen meleg,
ezért elsősorban a chilei és argentín borokhoz hasonló, mediterrán karakterű
borok készülnek az országban. De most idén először, a Perico Borászat
megpróbálkozik jégbor készítésével. A helyszín Sao Joaquim, kb. 1300 méterre a
tengerszint felett, ahol az alacsony hőmérséklet miatt általában március-április
a rendes szüret ideje, de most egy Cabernet sauvignon ültetvényen június elején
szüreteltek, kb. mínusz 7-8 fokos hidegben. Ha a bor jól sikerül, 2010 októberében
piacra dobják, esetlegesen exportra is kerül belőle.
|
|
andyy yyyyyy írta 3 hete a(z) Borszakértő válaszol fórumtémában:
토토마트 https://mart-to.com/ Thanks for your time designed...
Kelivnnn Kelivnnn írta 3 hete a(z) Borszakértő válaszol fórumtémában:
토토안전나라 https://www. safetytoto.com Pretty good ...
Kelivnnn Kelivnnn írta 3 hete a(z) Borszakértő válaszol fórumtémában:
accurate content https://totomtpolice.com/ ...
andyy yyyyyy írta 3 hete a(z) Borszakértő válaszol fórumtémában:
먹튀젠더 https://www. gendersite.org/ This is such...
Kelivnnn Kelivnnn írta 3 hete a(z) Borszakértő válaszol fórumtémában:
View data https://meogtwibank. com/ An fascinating ...
andyy yyyyyy írta 3 hete a(z) Borszakértő válaszol fórumtémában:
토토지식백과 https://politicadeverdade.com/...
andyy yyyyyy írta 3 hete a(z) Borszakértő válaszol fórumtémában:
카지노헌터 https://casinohunter24.com ...
Kelivnnn Kelivnnn írta 3 hete a(z) Borszakértő válaszol fórumtémában:
도깨비토토사이트 https://tahoepourhouse.com ...
andyy yyyyyy írta 3 hete a(z) Borszakértő válaszol fórumtémában:
website https://xwlegacy.net/ Thank you for the sensible ...
andyy yyyyyy írta 3 hete a(z) Borszakértő válaszol fórumtémában:
주간토토 https://totook.com/ Wow, this article is exactly...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Szüretnek ideje 2. rész
ePincekönyv...
A szőlőtermesztés hazai alakulása
Mi is a sherry? - a cseresznyéhez semmi köze :)