Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A sötét és hideg téli estéken jól esik egy forró ital, mely testünket és lelkünket is átmelegít, különösen,ha karácsonyi hangulat lengi át az estét.
Hozzávalók:
4 darab lédús narancs
25 darab kockacukor
Egy narancs héja
1 liter vörösbor
1 pohárka tiszta alkohol
A narancsokat meghámozzuk, majd apró darabokra felvágjuk őket. A narancsdarabokat és a bort egy nagy (1,5 literes), lehetőleg öblös üvegbe töltjük.
Jól lezárjuk és körülbelül 10 napig hagyjuk összeérni. Minden nap meg kell keverni, és a kilencedik napon hozzá kell adni a narancshéjat is.
A tizedik napon szűrjük át a folyadékot. A leszűrt lében oldjuk fel a kockacukrot, majd öntsük hozzá az alkoholt is. Töltsük szép üvegekbe a narancsborunkat, még egy hétig hagyjuk pihenni, érni, aztán már lehet is kínálgatni.
forrás: www.karacsony.hu
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Karácsonyi borleves
A pezsgőgyártás...
Forralt borhoz variációk
A húsvét bora