Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A "Chile íz közelből... " borvacsora már többször is bizonyította, hogy a
latin konyha nem csak a közismert mexikói ételekből áll. A borvacsorán
megismerhetik a klasszikus és a modern chilei konyhát, melyhez a Chile
Wein Import két állandó szakácsa fogja elkészíteni a különböző
fogásokat. Az ételek és a borok harmóniája több vacsora alkalmával
finomodott. Ebben nagy segítségünkre volt Evelyn Castro Espinoza, aki
már március óta a Chile Wein Import latin-szakács csapatát
erősíti. A borokat mint mindig Flóris László fogja bemutatni, aki nem
egy hétköznapi értelemben vett szomálié. A Chile Wein Import annak
idején azért választotta őt, mert mesekönyvbe illően tud mesélni a
borokról.
A rendezvény fővédnöke a Chilei Köztársaság
Magyarországi Nagykövetsége, mely garanciát ad egy igazi hamisítatlan
chilei gasztronómiai utazáshoz.
A menü:
1. Empanadas
(tradicionális chilei marhahúsos táska)
2. Meleg saláta (Chilében
közkedvelt alapanyagokból. Zeller,
retek, saláta, burgonya,
cékla, egy pikáns dresszinggel)
3. Pácolt bárányborda ceruza
babbal lime öntettel
4. Marhasteak Carmenére szósszal, lencse
körettel
5. Sütőtökös pite friss áfonya szósszal
A
menüsorhoz borsor:
1. Villard Estaté Sauvignon Blanc Exp. 2009
2.
Rosario Estaté Cabernet Sauvignon/Syrah Rosé 2010
3. Tarapacá+
Plus 2008 /bió bor/
4. Laura Hartwig Carmenére 2008
5.
Vina Tarapacá Late Harvest Terroir 2009
Asztalfoglalás kötelező!
Vacsora időpontja: 2011.04.22. Óbester Hotel Debrecen, Péterfia utca 49.
Telefon:
+36 52/696-161
Mobil: +36 20/449-4949, +36 20/623-7837
E-mail:
info@hotelobester.hu
Web: www.hotelobester.hu
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Az Újvilág palackba zárva - beszámoló
Chile íz közelből... Debrecenben!
Palackba Zárt Újvilág - borvacsora beszámoló
Palackba Zárt Újvilág - borvacsora most pénteken a Paracelsus Étteremben