Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
5 éve | Kiss István | 0 hozzászólás
A pezsgőgyártás története
A pezsgő szén-dioxiddal túltelített bor, amelyben a szén-dioxid a bor második természetes erjesztéséből származik.
A pezsgőgyártás Magyarországon a 19. században terjedt el. Az első
pezsgőgyárat a Hubert I. E. cég alapította 1825-ben Pozsonyban, majd
1835-ben, szintén Pozsonyban létrehozták az Esch és Társa, 1842-ben a
Palugyay József és Fia céget. Ez utóbbi a 19. század végére az egyik
legnagyobb borkereskedő és pezsgőgyártó céggé fejlődött.
5 éve | Kiss István | 0 hozzászólás
Nagyításhoz kattintson a képre
|
|
5 éve | Kiss István | 0 hozzászólás
Január
Boldogasszony Hava - Vízöntő Hava
Január 1. - Újév napja
Már a rómaiak is vidáman ünnepelték a kétarcú - a múltba és a jövőbe
tekintő - Janus isten ünnepét. A január elsejei évkezdetet a XIII.
Gergely pápa által 1582-ben megreformált naptár általánosította. E nap
időjósló, szerelmi - és esetleg haláljósló nap volt. Ha újesztendő
napján szép, fényes az idő, jó lesz az esztendő.
Január 6. - Vízkereszt napja
Az egyházi naptár szerint Epiphania Domini, azaz az Úr megjelenése
napja, az a nap, amikor Jézus Krisztus kinyilvánította születését a
pogány népeknek.
Elkészült az aszú- és
pezsgőkiválóságok 2018/2019-es kötete. A megjelent
kiadványban – a szakmai bírálatok alapján – 15 aszú- és 33
pezsgőkiválóságot ismerhetnek meg az érdeklődők. A kiadvány célja, hogy
segítse a vásárlókat az aszúk és a pezsgők
kiválasztásában.
Kapcsolódó anyagok:
Aszú- és pezsgőkiválóságok könyve 2018/2019
6 éve | Czudor Viktor | 0 hozzászólás
Championwine a borszaküzlet
Budapest fő turisztikai területén található. Van egy háromszintű üzlethelyiségünk és egy borospincénk. A választék 450 hazai borból áll, amelyek az elmúlt két év legrangosabb borversenyeinek nyertesei. Minden bor kóstolásra alkalmas.
Ha az internet segítségével szeretnél plusz bevételhez jutni akkor gyere és látogass el ide.Lehet hogy számodra is ez lesz az igazi!
7 éve | Paszti Toth Judit | 0 hozzászólás
Hogyan tudod életre kelteni mindig fagyos végtagjaidat?Kedvezz a vérkeringésednek!Katt ide:
10 éve | Klubkoordinátor Edit | 0 hozzászólás
Kedves Network
Közösség!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Network.hu életében tulajdonosváltás történt.
Tele vagyunk friss ötletekkel, tervekkel arra vonatkozólag, hogyan tehetnénk még szórakoztatóbbá és értékesebbé az itt eltöltött időt.
ELSŐDLEGES CÉLJAINK:
- NAPRAKÉSZ és KEZELŐBARÁT felület (szem előtt tartva, hogy korábbi felhasználóink még könnyebben eligazodjanak kedvenc közösségeikben.)
- a közösségek tagjait aktívabb kommunikációra BÍZTATJUK !
Egy vélemény a világ egyik legismertebb borszakírójától, Jancis Robinsontól, amit érdemes megismerni, és érdemes vele vitatkozni.
A részletek a BorTárs blogon:
http://bortars.blogspot.be/2013/11/tegnapi-ujsag.htm
l
11 éve | Takács Nóra | 0 hozzászólás
Étterem és szállás értékelés. Ittjartam.hu: szállás vélemények és vendéglő értékelések egy honlapon. Szeretnéd kideríteni, hogy melyik helyekre ildomos elutaznod, melyik vendéglőbe érdemes enni? Oldalunkon olyan semleges fogyasztók véleményét aggregáltuk teneked, amik szerint játszi könnyedséggel megmentheted magad a kellemetlenségektől. A vendéglátásban még inkább fontos hogy nagyszerű kvalitású szolgáltatásban legyen részed, de nagyon nehéz előre meghatározni, hogy a kiválónak vélt étteremben, vagy szálláshelyen valóban azt kapod, amit előzőleg ígértek.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu