Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kedves Borbarátok!
Közkívánatra a nagysikerű mesterkurzus borkóstolók mellett most egy sörkurzusra hívjuk fel figyelmüket.
Kalandozások az európai sörök világában
nem csak borkedvelőknek
Dr Nagymarosy András előadásában
egyetemi docens sör-szakíró, a Borkollégium prefektusa
Magyarország, Európa és a világ sörtermelése
Kis sör-történelem
A sörgyártás alapanyagai
A sör kémiája
Sörgyártási folyamatok
A sörkóstolás alapjai
Sörkóstolási gyakorlat
A sörök típusai
Európai sör-stílusok
Poharak és felszolágáli hőmérséklet
Sör és gasztronómia
Sörkóstolási gyakorlat
Időpont: 2010 június 18 (pén˛tek) 14-20 óra
Helyszín: Borkollégium, 1052 Budapest, Vármegye utca 11
Részvételi díj: 9,900 Ft/ fő
(mely tartalmazza a 4 órás képes vetített előadást, 14-15 felé minőségi sör kóstolást, kenyeret, vizet és kóstolási mennyiségű kisérőfalatkákat)
Részvétel:
Előzetes jelentkezés alapján, részvételi díj előzetes befizetése mellett
(legkésőbb 5nappal az előadás előtt)
A kurzus minimum 20 fő részvételével indul, férőhelyek száma: 26 fő
-------
Borkollégium...
14 éve | Heindl Csaba | 0 hozzászólás
www.borsopronbol.hu
Anyáknapi Ajánlatunk:
1 palack Weninger Kékfrankos Balf 2007
1 palack Gangl Kékfrankos Rose 2009
1 palack Princzes Cabernet Sauvignon 2006
Együtt csak 6990 Ft - természetesen ingyenes kiszállítás Budapest területén egész hétvégén.
Egyedi címke készítése fényképpel anyáknapjára ingyenesen!
|
|
Borkollégium Mesterkurzusok
a VI. Budai Gourmet-n!
Mészáros Gabriella, Nemzetközi Borakadémikus vezetésével
A Mesterkurzus kóstolói már évek óta
lehetöséget adnak az együtt kóstolásra,
ami mindannyiunk számára a legjobb forrás
új ismeretek és egyben örömök szerzésére is.
Kóstolóinkra szeretettel látunk mindenkit,
aki a borban nem egy alkoholos italt lát,
hanem idönként igazi alkotást.
Borkollégium Mesterkurzusok
COS D'ESTOURNEL ÉS TOKAJ HÉTSZŐLŐ
A Tokaj Hétszőlő új tulajdonosaként másodjára mutatkozik be a Cos d'Estournel Magyarországon.Saint-Estéphe birtokai közül a „Cos" mindenképpen a legkedveltebbnek mondható, nem véletlenül.Boraik eleganciája sok évjáratban bizonyította már, hogy helye van a legnagyobbak között.
14 éve | Farkas Éva | 0 hozzászólás
Szerencsére itt a tavasz,és vele a különféle zenés és gasztronómiai fesztiválok ideje.
Közkedvelt fesztivál, az Etyeki Pincefesztivál, mely idén 2010. május 15-16-a között kerül megrendezésre.
Programjai itt olvashatók.
A vendéglátó etyeki pincék pedig itt.
A pincefesztivál honlapján sok fontos információt olvashatunk még a rendezvényről, érdemes megnézni, érdemes elmenni a fesztiválra!
Május 1-jén és 2-án a balatoni borászoké lesz a főszerep a Fővárosban. A második Balatoni Borok Fesztiválja igényes kulturális ajánlattal, kiváló borokkal és finomabbnál finomabb magyaros étkekkel várja vendégeit.
A fesztivál több mint 100 borkülönlegességéhez méltó gasztronómiai kínálat nem szűkölködik a ínycsiklandó ételekben sem. Elmaradhatatlan a balatoni ízek közül a halászlé, a borokhoz kínálnak még különféle sajtokat és természetesen pecsenye sülteket is. Az édesszájúak a nagymamák receptje szerint készült süteményeket is megkóstolhatják.
14 éve | Heindl Csaba | 0 hozzászólás
Válaszolj a kérdésekre a www.borsopronbol.hu oldalon és nyerj egy üveg bort!
Újfajta termékkel jelentkezett a Pfneiszl pincészet, a neve: Sparkelina, amelyet szívószállal kínálnak. Ritka megoldás, és igaz, hogy karácsonykor jött ki a termék, de most nyáron talán nagyobb népszerűségnek örvend majd a gyöngyöző, kisüveges bor.
Sopronban a napsütéses órák száma évi 2000 felett van, ez ideális biobor készítéséhez. Lehet, hogy ez a kísérletezés divatot teremt és pár hónapon belül más cégek is csatlakoznak majd a soproni pincészet kezdeményezéséhez.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás