Bor Blog: 2010. április

Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1750 fő
  • Képek - 644 db
  • Videók - 125 db
  • Blogbejegyzések - 336 db
  • Fórumtémák - 30 db
  • Linkek - 686 db

Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1750 fő
  • Képek - 644 db
  • Videók - 125 db
  • Blogbejegyzések - 336 db
  • Fórumtémák - 30 db
  • Linkek - 686 db

Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1750 fő
  • Képek - 644 db
  • Videók - 125 db
  • Blogbejegyzések - 336 db
  • Fórumtémák - 30 db
  • Linkek - 686 db

Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a BOR klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1750 fő
  • Képek - 644 db
  • Videók - 125 db
  • Blogbejegyzések - 336 db
  • Fórumtémák - 30 db
  • Linkek - 686 db

Üdvözlettel,
Kovács Bálint
BOR klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

BOR klub hírei - 2010. április

network.huKedves Borbarátok!

Közkívánatra a nagysikerű mesterkurzus borkóstolók mellett most egy sörkurzusra hívjuk fel figyelmüket.

Kalandozások az európai sörök világában

nem csak borkedvelőknek

Dr Nagymarosy András előadásában

 

 

 egyetemi docens sör-szakíró, a Borkollégium prefektusa

 

 

 

 

Magyarország, Európa és a világ sörtermelése
Kis sör-történelem

 

A sörgyártás alapanyagai
A sör kémiája
Sörgyártási folyamatok
A sörkóstolás alapjai
Sörkóstolási gyakorlat

A sörök típusai
Európai sör-stílusok
Poharak és felszolágáli hőmérséklet
Sör és gasztronómia
Sörkóstolási gyakorlat


Időpont: 2010 június 18 (pén˛tek) 14-20 óra
Helyszín: Borkollégium, 1052 Budapest, Vármegye utca 11

Részvételi díj: 9,900 Ft/ fő
(mely tartalmazza a 4 órás képes vetített előadást, 14-15 felé minőségi sör kóstolást, kenyeret, vizet és kóstolási mennyiségű kisérőfalatkákat)

Részvétel:
Előzetes jelentkezés alapján, részvételi díj előzetes befizetése mellett
(legkésőbb 5nappal az előadás előtt)

A kurzus minimum 20 fő részvételével indul, férőhelyek száma: 26 fő

-------

Borkollégium...

Tovább 

www.borsopronbol.hu

Anyáknapi Ajánlatunk:

1 palack Weninger Kékfrankos Balf 2007

1 palack Gangl Kékfrankos Rose 2009

1 palack Princzes Cabernet Sauvignon 2006

Együtt csak 6990 Ft - természetesen ingyenes kiszállítás Budapest területén egész hétvégén.

Egyedi címke készítése fényképpel anyáknapjára ingyenesen!

 

 Pitypang bor: hogyan készítsük el

13 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás

Wow, this is in every reespct what I needed to know.

Utolsó hozzászólás

Farkas Éva üzente 13 éve

furán hangzik,de mivel én a fröccsöt, forralt bort is szívesen iszom, lehet,h ez is ízlene.

 Kígyó bor - kígyóméreggel...

13 éve | [Törölt felhasználó] | 9 hozzászólás

I am totally wowed and prperead to take the next step now.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

:-)))))))))

network.hu

network.hu

 Borkollégium Mesterkurzusok
a VI. Budai Gourmet-n!
Mészáros Gabriella, Nemzetközi Borakadémikus vezetésével


 

 

network.hu

A Mesterkurzus kóstolói már évek óta
lehetöséget adnak az együtt kóstolásra,
ami mindannyiunk számára a legjobb forrás
új ismeretek és egyben örömök szerzésére is.

 

 

Kóstolóinkra szeretettel látunk mindenkit,
aki a borban nem egy alkoholos italt lát,
hanem idönként igazi alkotást.

 

 

 

 

 

 

 

Borkollégium Mesterkurzusok

 

COS D'ESTOURNEL ÉS TOKAJ HÉTSZŐLŐ


A Tokaj Hétszőlő új tulajdonosaként másodjára mutatkozik be a Cos d'Estournel Magyarországon.Saint-Estéphe birtokai közül a „Cos" mindenképpen a legkedveltebbnek mondható, nem véletlenül.Boraik eleganciája sok évjáratban bizonyította már, hogy helye van a legnagyobbak között.

Tovább 

network.hu

Szerencsére itt a tavasz,és vele a különféle zenés és gasztronómiai fesztiválok ideje.

 

Közkedvelt fesztivál, az Etyeki Pincefesztivál, mely idén 2010. május 15-16-a között kerül megrendezésre.

 

Programjai itt olvashatók.

 

A vendéglátó etyeki pincék pedig itt.

 

 

A pincefesztivál honlapján sok fontos információt olvashatunk még a rendezvényről, érdemes megnézni, érdemes elmenni a fesztiválra!

 

www.pincefesztival.hu

network.hu

Május 1-jén és 2-án a balatoni borászoké lesz a főszerep a Fővárosban. A második Balatoni Borok Fesztiválja igényes kulturális ajánlattal, kiváló borokkal és finomabbnál finomabb magyaros étkekkel várja vendégeit.

 

A fesztivál több mint 100 borkülönlegességéhez méltó gasztronómiai kínálat nem szűkölködik a ínycsiklandó ételekben sem. Elmaradhatatlan a balatoni ízek közül a halászlé, a borokhoz kínálnak még különféle sajtokat és természetesen pecsenye sülteket is. Az édesszájúak a nagymamák receptje szerint készült süteményeket is megkóstolhatják.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

:)

Tovább 

 

 Válaszolj a kérdésekre a www.borsopronbol.hu oldalon és nyerj egy üveg bort!network.hu

 

network.hu

 

 

Újfajta termékkel jelentkezett a Pfneiszl pincészet, a neve: Sparkelina, amelyet szívószállal kínálnak. Ritka megoldás, és igaz, hogy karácsonykor jött ki a termék, de most nyáron talán nagyobb népszerűségnek örvend majd a gyöngyöző, kisüveges bor.


Sopronban a napsütéses órák száma  évi 2000 felett van, ez ideális biobor készítéséhez. Lehet, hogy ez a kísérletezés divatot teremt és pár hónapon belül más cégek is csatlakoznak majd a soproni pincészet kezdeményezéséhez.

Utolsó hozzászólás

Bálint Georgina üzente 14 éve

ez nőcis, kipróbálom.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu